Філія Губиниська гімназія Губиниського ліцею Губиниської селищної ради


remember me

 



Міністерство oсвіти і науки, молоді та спорту України

Національна дитяча гаряча лінія
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

News

News: 177
Jan 22, 2015

У ЄДНОСТІ - НАРОДУ СИЛА!

ДО ДНЯ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ
Dec 22, 2014

Ми не можемо бути байдужими! Допоможемо солдатам в АТО!

Вчителі та учні школи зібрали макулатуру, щоб на отримані кошти разом з волонтерами групи "Прометей Самарь"придбати військовим в АТО тепловізер. А також плетуть маскувальну сітку для солдатів.
Dec 19, 2014

День Святого Миколая

19 гудня ми святкували День Святого Миколая . Миколай вітав учителів та учнів привітаннями та святковими подарунками.
Nov 21, 2014

"Пам"ять єднає..."

День пам”яті жертв голодомору
Nov 18, 2014

Участь у акції "Лист пораненому"

Сьогодні десятки тисяч патріотів нашої держави знаходяться на передовій, захищаючи від терористів свободу, незалежність та територіальну цілісність України. На жаль, сотні з них отримали поранення і знаходяться на лікуванні у шпиталях та лікарнях. Всім їм, як ніколи, потрібна увага, добре слово, повага та любов не байдужих людей. Сьогодні десятки тисяч патріотів нашої держави знаходяться на передовій, захищаючи від терористів свободу, незалежність та територіальну цілісність України. На жаль, сотні з них отримали поранення і знаходяться на лікуванні у шпиталях та лікарнях. Всім їм, як ніколи, потрібна увага, добре слово, повага та любов не байдужих людей.Учителі та учні нашої школи долучилися до акції та передали військовослужбовцям війскової частини А1615 листи, малюнки, печиво,каву, чай та цукор.
Oct 15, 2014

Козацькому роду- нема переводу!

Уже стало шкільною традицією щороку в День козацької слави проводити посвяту учнів 5-го класу до дитячої організації "Козачата"
Oct 3, 2014

Зі святом, ВАС, дорогі учителі !!!

Члени учнівського самоврядування "Лдер" організували святковий концерт до Дня Учителя. Учні школи щиро вітали своїх учителів!
Sep 30, 2014

День бібліотек

"Бібліотека - океан людської мудрості"
Sep 22, 2014

«Ми– діти України – майбутнє України – за мир на планеті Земля!»

У наш час, коли в Україні лунають постріли, та проливається людська кров відзначення Міжнародного Дня миру є особливою подією. Так 22 вересня 2014 року у Губиниській ЗОШ І-ІІІ ст.№1 пройшли заходи під девізом «Без миру немає дитинства, немає майбутнього».
Sep 1, 2014

Свято Першого Дзвоника

Перший дзвоник... Ця шкільна традиція є чудовим святом, яке не можливо порівняти ніз яким іншим.Воно незабутнє... 1 вересня двері нашої школи відчиняються для першокласників.